Bent u 18 jaar of ouder?

Workflow

Bier Hotspots: Amsterdam

Bier is hip! Zo hip dat er een flink scala aan biercafés in Amsterdam te vinden zijn. Ga altijd zelf op onderzoek uit, maar dit zijn onze hotspots. Hier moét je geweest zijn! Niet in volgorde, ieder met zijn eigen charme. Daar komen ze: de hotspots van The Beertenders.

Bar Alt

Pff.. Where to begin where to begin. Bar Alt is één van de weinige restaurants in Nederland waar bier en haute cuisine in gecombineerd centraal staan. Eten van sterrenkwaliteit met even kwalitatieve bieren. De meest exotische wild vergiste bieren afgewisseld voor échte Klassiekers. Bij Bar Alt weten ze wel van wanten. Goedkoop is het niet, onvergetelijk zeker wel. Echt de moeite waard. Al spaar je er voor! Maar als het niet de moeite waard was, dan stond het ook niet in dit lijstje. Ben je om de één of andere vreemde reden terecht gekomen op deze blog en hou je niet van bier? Geen zorgen. Ze hebben een zeer interessant aanbod aan wijnen.

Beertemple

Beertemple staat symbool voor de Amerikaanse biercultuur in Nederland. Het is een Amerikaanse bierbar, die het enorme aanbod aan Amerikaanse (en ook bepaalde Nederlandse) bieren trots vertegenwoordigt. Als je binnenkomt zie je het gelijk: De lichten laag, een tapmuur met flink wat tapkranen, rock- en metalmusic op de achtergrond. Duidelijke menukaart, vriendelijk personeel. Wil je een keer funky shit uit Amerika proberen? Mooie bieren van de tap? Beertemple the place to go.

Bierproeflokaal ‘In De Wildeman’

In De Wildeman is niet alleen een zeer authentiek Amsterdams café met een ‘bruine’ sfeer, het is ook nog eens een begrip in Bier-Nederland. Hier hangt de perfecte sfeer tussen een enorme lading aan kennis en gastvrijheid. Dit café heeft meer dan 200 bieren op fles en veel bieren op tap. Bij In De Wildeman schuwen ze progressieve en uitdagende bieren niet. Laat je informeren door het personeel. Ze doen dit met veel plezier. Uiteraard kan je hier de lekkerste kazen en worsten eten. Alles staat beschreven in de heldere menukaart.

Foeders

Vermomd als een klassiek buurtcafé aan de Ceintuurbaan schuilt een ongekende parel. Foeders wordt in de hele wereld geroemd om zijn specialiteit in zure- en wild vergiste bieren. Mocht je zuur bier liefhebber zijn, dan is dit écht de plek om heen te gaan. Nergens in Amsterdam weten ze meer van deze bierstijl. De meest gelimiteerde, uiteenlopende en onverkrijgbare bieren zijn te verkrijgen in dit café met huiskamer sfeer. Grote duvelglazen met ongepelde pinda’s op tafel, waarbij je de schil lekker op de grond mag gooien. Ook serveren ze bij Foeders geen eten, maar voel je vrij om te bestellen van Thuisbezorgd. Dikke pré!

Arendsnest

Deze bar is van dezelfde eigenaar als de Beertemple. De man heeft absoluut iets goed gedaan! In tegenstelling tot de Beertemple, staat bij het Arendsnest Nederlands bier centraal. Met 30 tapkranen, kundig personeel en een authentieke Amsterdamse sfeer is het hier heerlijk vertoeven. Ze hebben werkelijk waar bier uit heel Nederland. Verbreed je horizon eens en proef een bier uit een Nederlandse streek die je niet kent! Kennen jullie nog coole spots waar wij écht heen moeten? Contact ons! We zijn erg benieuwd.