Proeverijen

Proeverijen op maat

Met op maat bedoelen we ook echt op maat! Het aantal personen of te proeven bieren maakt niet uit. Wij maken het mogelijk. Voor ons is het belangrijk dat de proeverij uniek is en voldoet aan jouw wensen. Wil je dat wij de proeverij geven in je eigen onderneming? Dat is mogelijk. Wil je het op een andere locatie doen of gewoon lekker bij jou thuis? Uiteraard kan dat ook! Wij kunnen een volledige proeverij faciliteren. Dat houdt in dat jij niet hoeft te denken aan glaswerk (en dus afwas!), doeken, spoelemmers en natuurlijk ook niet aan het bier.

Themaproeverij

Van Bockbier tot aan Trappisten, van Zware Jongens tot aan Witbier en Weizen. Een high-end proeverij met Estlandse bieren? U vraagt, wij creëren.

Wij kunnen een volledige proeverij faciliteren. Dat houdt in dat jij niet hoeft te denken aan glaswerk(En dus afwas!), doeken, spoelemmers en na tuurlijk ook niet aan het bier. Dat regelen The Beertenders voor jou.

Proeverijen voor horeca

Ben jij een horeca ondernemer of brouwer en wil je een proeverij organiseren die volledig gericht is op jouw eigen assortiment? Of wil je dat we juist ons eigen assortiment meenemen? Leuk! Wij houden van uitdaging.Neem contact met ons op!