Over ons


The Beertenders


The Beertenders is een bier-adviesbureau voor iedereen. Of je nu een horeca ondernemer of gewoon een bierliefhebber bent, wij kunnen wat voor je betekenen. Wij kunnen de bierkaart van je onderneming naar een hoger niveau brengen of een professionele proeverij (op locatie) organiseren. Wij helpen je graag.

Wij zijn onafhankelijke bier-adviseurs. Onze onafhankelijkheid is een keuze. We kiezen er voor om niet verbonden te zijn aan de bekende grote bierconcerns. Zo zijn we helemaal vrij in het samenstellen van ons eigen assortiment.


“Kennis en gastvrijheid gaan hand in hand, zonder gedegen kennis zal je nooit honderd procent gastvrij kunnen zijn! ”

- Dennis van Veen

Itamar Vos

Chief Beer Officer

+31 6 309 67 089


Itamar is de oprichter en mede-eigenaar van The Beertenders. Als ervaren horecaman en internationaal erkend biersommelier zet hij zich in om de horeca in Nederland naar een hoger niveau te brengen. Hij is gefascineerd door smaak en gastvrijheid staat hoog bij hem in het vaandel.

Dennis van Veen

President Of Beer Affairs

+31 6 40 88 44 22


Dennis is de mede-eigenaar van The Beertenders. Hij is niet alleen internationaal erkend biersommelier, maar ook heeft hij flinke ervaring in de horeca. Dennis heeft een voorliefde voor alles wat met horeca en bier te maken heeft: Van smaak tot aan beleving en gastvrijheid.